Vegetar
Alle vegetarretter serveres med ris
-
Dal
Smørstegte krydrede linser med tomat i karrysauce
-
Aloo Chana
Kartofler og kikærter i karry, tilsat krydderier
-
Palak Aloo
Spinat og kartofler i karry, tilsat krydderier
-
Chana Masala
Kikærter i karrysauce, tilsat krydderier
-
Sabzi Masala
Blandede grøntsager med løg i en kraftif karrysauce
-
Palak Paneer
Spinat med fetaost krydret med spidskommen, hvidløg og husets specielle krydderiblanding
-
Bhindi Masala
Okra i tyk karrysauce med hvidløg, ingefær og krydderier
-
Rajma Masala
Røde Kidneybønner med løg, tomater, chili og koriander
-
butter sabzi
marinerede grønsager i karry med smør,nøder og rosiner.
-
korma sabzi
karryret tilberedt med kokos kryderier og nødder.